Blogg

15. maj, 2016

Vit och fin fördagen.

12. apr, 2015

Den 7/4 började  Kyrkbergets Greta Grabo valpa. 

 

Det blev 6st valpar och alla mår bra. 4 tikar och 2 hanar, nu hoppas vi att alla klarar sig och går upp fint i vikt. Det är två stycken som ligger under 100g och de alla andra över. Men dom verkar starka och pigga. Det som är huvudsaken. 

 

Idag har nästan alla gått upp lite i vikt och det är jätte positivt. Så nu hoppas vi på det här. 

 

Det kommer bättre bilder på dom små sen när de har växt på sig lite och när mamma hund kommit mer till ro. Hon lär få ta det lugnt och mysa med dom. 

5. apr, 2015

Snart är valparna här. 

10-11april så är det beräknat, men jag tror att det kommer någon dag tidigare. 

Kyrkbergets Greta Garbo väger nu 5,1kg, nu så vill vi veta hur många det finns där inne. Så nyfikna på de små liven.

 

 

Vill även önskar er alla en riktigt GLAD PÅSK

 

/Kyrkbergets

21. mar, 2015

Hej och trevlig helg på er alla som läser. 

 

Tänkte att jag skulle skriva lite om Kyrkbergets Greta Garbo. 

Hon är i dygn 42 från första parnings datumet och jag kan då säga att det är något som frodas i magen på henne. God och fin aptit har hon, råkar man tappa något gott så är hon som en liten dammsugare.  

Innan parningen vägde hon ca 3,8-3,9kg och nu är hon uppe i 4,6kg. så får se hur detta slutar, vi är väldigt noga med maten så hon varken får för lite eller för mycket.  

 

Lyssnade även med ett stetoskop och ville höra lite hjärtljud, vet inte om det är förtidigt men jag tyckte jag hörde någonting i alla fall.  

 

 

Tar och skriver lite mer om denna resa en annan dag. 

Trevlig fortsättning 

 

/Kyrkbergets 

17. mar, 2015

Har varit litet avbrott i skrivande på bloggen, har inte varit på så många utställningar nu i vinter. 

 

Men nu var det inte det jag skulle skriva, har en liten nyhet att berätta och det är att vi har parat Kyrkbergets Greta Garbo. Så det väntas valpar i början av April. 

Det ska bli roligt att se hur många det blir, Greta har haft en kull med valpar, blev parad förra sommaren men då gick hon tom. Men denna gång så är det en lyckad parning. Så nu håller vi tummarna att allt går vägen med förlossningen och att det inte blir några komplikationer.  

Men jag tar väl och skriver lite mer när det börjar närmare sig mer mot slutet och även när dom är födda, lägger även upp en bild på dom små liven då. 

 

/Kyrkbergets kennel